Ingyenes webinárium

7 tipp a hatékony ügyfélszerzésért

Így tarts eredményes webinárt

A webináriumon eláruljuk, hogyan tarts eredményes előadást és hogyan alakítsd át nézőidet lelkes ügyfelekké. Ha már hallottál a webináriumokról, de még nem vagy biztos benne, hogyan kezdj hozzá, akkor itt a helyed!

Webinár időpontja: Augusztus 17. 17:00

Szerezz új Érdeklődőket,
növeld bevételeidet és tűnj ki a tömegből!

Csatlakozz hozzánk Augusztus 17.-én 17:00-kor, ahol bemutatjuk a 7 legfontosabb tippet az eredményes webinárium szervezéséhez.

Praktikus tippek és trükkök

Merülj el a webinárium tervezésének, felépítésének és időzítésének alapelveiben a sikeres webinárok tartásához.

Ingyenes letölthető anyagok

Regisztrálj most és kapj azonnali hozzáférést exkluzív anyagainkhoz: csekklisták, sablon e-mailek és még sok más!

Egyéni tanácsok és válaszok

Ne maradj le arról az alkalmról, hogy élőben kérdezhess a webinárium során, és szerezd be az egyéni vállalkozásodra szabott tanácsokat!

Az előadó Borbás Bence!

Szeretjük látni ahogy az általunk készített folyamatok hatnak a vállalkozások mindennapjaira.

Az elmúlt több, mint három évben számos olyan hazai kisvállalkozónak segítettünk, akik mindent maguknak igyekeztek megcsinálni.
Viszont miután az online marketing gépezetük elindult, sokkal több időt tudtak saját magukra, és a vállalkozásuk fejlesztésére fordítani.

Te is tarthatsz sikeres WEBINÁRokat! 

Teljesen “kezdőként” indultam neki a folyamatnak, ismeretlen volt ez a terep, de teljesen érthetően elmagyaráztak, megmutatattak mindent amit kellett.

ági_avatar

Kvotodián Ági

Crossfox

Határozottabb, tudatosabb és magabiztosabb lettem a vállalkozásom marketingjével kapcsolatban.

zoli_avatar

Gyurácz Zoltán

Üzletiangolbeszéd

Az e-mail listám egy hónap alatt több mint 600 címmel bővült, a facebook csoportom is gazdagodott 200 fővel, hogy csak a számokat említsem.

picabo_avatar

Szüle Picabo

Picabo

Ne maradj le! Jelentkezz most!

Már csak egy lépésre vagy a sikeres webináriumoktól!

Van kérdésed? Itt találod a válaszokat!

Miután sikeresen regisztráltál a webináriumra, e-mailben küldjük a csatlakozáshoz szükséges linket. Az élő közvetítés kezdete előtt kattints a linkre, és kövesd az utasításokat. A közvetítéshez a WebinarJam platformot használjuk.

A webináriumot számítógépről, laptopról, táblagépről és okostelefonról is nézheted. A legjobb élmény érdekében ajánlott stabil internetkapcsolattal rendelkező eszközt választanod.

Amennyiben lemaradsz az élő közvetítésről, ne aggódj! A regisztrált résztvevők számára felvételről is elérhetővé tesszük a webináriumot, mely 3 napig visszanézhető. Erről szintén e-mailben küldünk információt.

Egy webinárium tartása kiváló eszköz a tudás és információ megosztására, az ügyfelekkel és érdeklődőkkel való interakcióra. Ezen keresztül bemutathatod termékeid vagy szolgáltatásod, növelheted márkád láthatóságát és építheted üzleti kapcsolataid. Továbbá, a webináriumokon kapott kérdések és visszajelzések segíthetik a termékfejlesztést, és a marketing stratégia finomhangolását.

Webinár kezdetéig hátralévő idő:

nap
óra
perc
másodperc
Véget ért a jelentkezés a webináriumra, gyere vissza később!