Köszönjük bizalmadat!

az első e-mailt 10 perc múlva fogod megkapni, addig kérlek tarts még velem!

Szolgáltatás alapú vállalkozóknak segítünk kialakítani olyan stabil érdeklődőszerző folyamatot, ami már a kezdetektől generálja az első beszélgetéseket, és folyamatosan építi az e-mail listát.

Építsd a vállalkozásod stabil alapokra és gyűjts minőségi érdeklődket

Az alábbi lépéseken át épülhet fel a Te rendszer is, ami képes lehet mindent megadni amire vágysz: pénzt, időt és elégedett ügyfeleket.

Marketing stratégia alkotás

Közösen megvizsgáljuk a piacod és azt, hogy milyen szintről indulsz. Megnézzük. hogy milyen áron értekesítesz és milyen közösségi platformokon vagy jelen. Egyeztetjük a céljaid, megismerjük az ideális ügyfeled valódi problémiát és vágyait. 

Feliratkoztatás és bizalomépítés

Egy értékadó ingyenes tartalommal, mely megoldja a célközönséged egy problémáját feliratkozókat gyűjtünk. Majd automatikus üzenetekkel kapcsolatba léphetsz az e-mail listád tagjaival azért, hogy megismerjenek és megbízzanak benned.

ÉRTÉKESÍTÉS MINŐSÉGI ÉrDeKLŐDŐKNEK

Amint az e-mail listád eléri a pár száz vagy akár ezer feletti feliratkozót, kifizetődik majd a beletett engergia és lesz egy hosszútávon működő ügyfélszerző rendszered. Jól átgondolt e-mail kampányok segítségével elkezdhetsz értékesíteni.

Ügyfeleink véleménye az együttműködésünkről

Az e-mail listám közel több mint, 600 címmel bővült, a facebook csoportom is gazdagodott 200 fővel, hogy csak a számokat említsem. A vállalkozásom pedig minőségi hirdetésekkel, weblappal, landing oldallal és optin oldallal lett gazdagabb, illetve a bizalomépítés is új szintekre lépett az ügyfeleimmel. Több időm jut a saját szakmai kötelezettségeimre és az ügyfeleimre, teljes biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy a Fiúk remekül koordinálják a rájuk bízott feladatokat!
Szüle Picabo
A Pagency rengeteg időt szabadított fel nekem. Az együttműködés során minden a megbeszéltek szerint ment, nem volt semmi meglepetés, vagy fennakadás, mindenki tette a dolgát, ahogy kell. A webináriumot simán lehoztuk, az emailrendszer működik, és a landing oldal is szép és reszponzív lett. Összességében nagyon elégedett vagyok a fiúkkal, mindig számíthattam rájuk a közös munka során. Nem is csoda, hogy folytatjuk.
Gyurácz Zoltán
A Pagency csapata rugalmasan a vállalkozásom indulásától mellettem állt, támogatott és ellátott tanácsokkal. Sokszor együtt ötleteltünk marketing és honlap fejlesztés témákban, ha bármi kérdésem volt gyorsan és segítőkészen válaszoltak még hétvégén is. Örülök, hogy mellettük döntöttem, ajánlom mindenkinek.
Bernáth Tamás
Nagyon szimpatikus volt, hogy nem az önmegvalósításra törekedtetek, hanem a kéréseimet pontosan megvalósítottátok, így a honlap tényleg olyan lett, amilyennek szerettem volna. Az együttműdkösés veletek gördülékeny, rugalmas és eredményes volt.
Dékány Dóra
Izgalmasan és nagyon gördülékenyen ment a közös munka . Teljesen “kezdőként” indultam neki a folyamatnak, ismeretlen volt ez a terep, de teljesen érthetően, kedvesen elmagyaráztak, megmutatattak mindent amit kellett, kaptam technikai videókat a használathoz, kezeléshez. Ez hatalmas segítség volt számomra, mivel nem kellett külön tanfolyamra mennem ezeknek a megtanulása miatt. Tudom, hogy a továbbiakban is számíthatok Bencére és Dávidra, ha bármin változtatni szeretnék, köszönöm! 🙂
Kovács-Kvotidián Ágnes
Az együttműködés nagyon inspiráló volt számomra. Megcsináltam azt is amit eddig csak tervezgettem. Ezekről a reklám technikákról eddig semmit sem tudtam. Ezzel a munkával sok új ismeretre is szert tettem.
Vargáné Takács Eleonóra
Dávidot és Bencét a karantén ideje alatt ismertem meg. Ügyesen, hatékonyan és gyorsan valósították meg, azt amit én megálmodtam. Már régóta szerettem volna egy szuper honlapot megvalósítani, amely bevétel forrás lehet a számomra. Az oldalam nem csak gyönyörű, esztétikus, de nagyon jól is működik és termeli a bevételt. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
Kovács Erika

Hogyan dolgozhatunk együtt?

Ha szeretnéd a bizniszedet biztonságban tudni és elkezdenéd a listaépítést, akkor jelentkezz és beszélgessünk egy ingyenes konzultáció keretein belül.

Töltsd ki a lenti űrlapot
és jelentkezz

Tedd meg az első lépést. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints az AJÁNLATOT KÉREK gombra. 

E-mailben küldünk egy kérdőívet

Szeretnénk alapjaiban megismerni szolgáltatásod. Segíts, hogy mi is felkészülten érkezhessünk majd a konzultációra.

Felkeresünk telefonon és időpontot egyeztetünk

Felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ahol egyeztetjük a konzultáció pontos időpontját és részleteit.

garanciák, melyek leveszik a válladról a terhet

– Kiszervezni a marketinget nem egyszerű feladat –

Rajt-cél
garancia

Az online stratégia alkotástól, a tervezésen és kivitelezésen át, egészen hirdetésekig mindent egykézben tarthatsz és nem kell több felé kommunikálnod.

Nem csak csináljuk
garancia

Nemcsak elkészítjük a saját rendszered, hanem meg is tanítjuk a azok használatát, így önállóan is tudsz majd módosítani az oldaladon vagy időzített e-mailt küldeni.

No bullshit
garancia

Nincs félrebeszélés, sem kifogások. Nem kertelünk, ha valami nem sikerül vagy nem jó teljesít, hanem felkutatjuk a probléma gyökerét és megoldást találunk rá.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS AZONNALI VÁLASZOK​

Ha valamire nem kaptál választ, írd meg nekünk kérdésed a hello@pagency.hu
e-mail címre!

A rendszer összetettségétől függően, minden esetben az ingyenes konzultációt követően adunk a vállalkozásodra szabott egyéni árajánlatot.

60 perces online konzultáció, ahol csak rád figyelve beszéljük át a vállalkozásod jelenlegi helyzetét és jövőbeli terveit. A megbeszélést követően 3 munkanapon belül kidolgozunk számodra egy ajánlatot, amely már a további lépéseket is magában foglalja.

Az új rendszered árát átutalással tudod kiegyenlíteni. Te választod ki, hogy egyösszegben vagy részletben szeretnéd fizetni.

Közös munkánk során közvetlen kapcsolatban leszünk. Miután aláírtuk a szerződést, a csali ajánlatod meghatározásával kezdünk. Amint ez megvan, kialakítjuk a feliratkozási felületet és elkészítjük a rendszert, ami gyűjti a feliratkozóidat.

Ez az igényektől és a projekt típusától függ, de általánosságban 2-3 hét elteltével már gyűjtheted is a feliratkozókat.