Ingyenes emailsorozat

Érdeklődőszerzés olyan könnyedén mint még soha

Építs szolgáltatás alapú vállalkozóként minőségi követőbázist.
Töltsd meg a naptáradat minőségi érdeklődőkkel, váljon kiszámíthatóvá az ügyfélszerzés és keress annyit, amennyire mindig is vágytál!

Szüle Picabo

Életmód és táplálkozási tanácsadó

“Az e-mail listám egy hónap alatt több mint 600 címmel bővült, a facebook csoportom is gazdagodott 200 fővel, hogy csak a számokat említsem.
Több időm jut a saját szakmai kötelezettségeimre és az ügyfeleimre, teljes biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy a Fiúk remekül koordinálják a rájuk bízott feladatokat!”

Lépésről-lépésre bemutatom, hogy listaépítés közben,
hogyan jelenkeznek fel hozzád egy konzultációra

Elseperjük a tévhiteket

Statisztikákat olvashatsz az email marketingről, melyek alátámasztják a stratégia eredményességét.

Figyelemfelkeltés értékadással

Megtanulhatod milyen módszerekkel tudsz emaileket gyűjteni és milyen rendszer kell ehhez.

Automatikus bizalomépítés

Beavatunk a marketingautomatizálás rejtelmeibe, mely rengetek időt és energiát spórlhat neked.

Értékesítés titkos fegyverrel

Ismertetjük a sikerkampányok receptjét és azt is, hogyan lesz akár napokon belül az első sales beszélgetésed.

Másold le az érdeklődőszerző folyamatunkat -
átlagosan 8 konzultáció hetente

675 új érdeklődő 30 nap alatt

36 konzultáció 36 nap alatt

Hello, Bence vagyok!

Az elmúlt években szerencsém volt több mentortól is tanulni az online marketingről és vállalkozásfejlesztésről. A tanultakat már több ügyfelünk vállalkozásában tudtam eredményesen alkalmazni.

Az együttműködések során megszerzett tapasztalataimat fogom átadni Neked ebben a 3 napos ingyenes emailsorozatban, hogy a Te vállalkozásod is a siker útjára lépjen.

Remélem, hogy az emailsorozatban leírtak segítségedre lesznek és, hogy Te is elkezded kiépíteni vállalkozásod leghatékonyabb csatornáját!

Visszajelzések azoktól, akik már elkezdtek építkezni

Ősi Edina

Művészetterapeuta

“Sokat köszönhetek az együttműködésünknek! A hírlevél listám építésében kaptam segítséget, ami rövid idő alatt 300 fő fölé növekedett, és tudom, hogy bármikor tovább tudjuk fejleszteni egy újabb kampánnyal, ha azt szeretném. Első konzultációra is érkeztek érdeklődők, és többen közülük azóta elköteleződött ügyfeleim.”

Kvotidlián Ági

Erőnléti és funkcionális edző

“Izgalmasan és nagyon gördülékenyen ment a közös munka. Teljesen “kezdőként” indultam neki a folyamatnak, ismeretlen volt ez a terep, de teljesen érthetően, kedvesen elmagyaráztak, megmutatattak mindent amit kellett, kaptam technikai videókat a használathoz, kezeléshez.”

Gyurácz Zoltán

Nyelvi szakember

“Elkezdtem kialakítani a feliratkozói rendszeremet, elkezdtem kommunikálni a potenciális vevőimmel, ami hatalmas lépés az eredményesség felé. Határozottabb, tudatosabb és magabiztosabb lettem a vállalkozásom marketingjével kapcsolatban.”

Visszajelzések azoktól, akik már elkezdtek építkezni

Szüle Picabo
Szüle PicaboVegán életmód és táplálkozási tanácsadó
Tovább olvasom
"Az e-mail listám egy hónap alatt több mint 600 címmel bővült, a facebook csoportom is gazdagodott 200 fővel, hogy csak a számokat említsem. Több időm jut a saját szakmai kötelezettségeimre és az ügyfeleimre, teljes biztonságban érzem magam, mert tudom, hogy a Fiúk remekül koordinálják a rájuk bízott feladatokat!"
Gyurácz Zoltán​
Gyurácz Zoltán​Nyelvi szakember
Tovább olvasom
"Elkezdtem kialakítani a feliratkozói rendszeremet, elkezdtem kommunikálni a potenciális vevőimmel, ami hatalmas lépés az eredményesség felé. Határozottabb, tudatosabb és magabiztosabb lettem a vállalkozásom marketingjével kapcsolatban."
Kvotidlián Ági​
Kvotidlián Ági​Erőnléti és funkcionális edző
Tovább olvasom
"Izgalmasan és nagyon gördülékenyen ment a közös munka. Teljesen “kezdőként” indultam neki a folyamatnak, ismeretlen volt ez a terep, de teljesen érthetően, kedvesen elmagyaráztak, megmutatattak mindent amit kellett, kaptam technikai videókat a használathoz, kezeléshez."
Bernáth Tamás
Bernáth TamásIjászAréna alapítója
Tovább olvasom
"A Pagency csapata rugalmasan a vállalkozásom indulásától mellettem állt, támogatott és ellátott tanácsokkal. Sokszor együtt ötleteltünk marketing és honlap fejlesztés témákban, ha bármi kérdésem volt gyorsan és segítőkészen válaszoltak még hétvégén is."
Ősi Edina
Ősi EdinaMűvészetterapeuta
Tovább olvasom
"Sokat köszönhetek az együttműködésünknek! A hírlevél listám építésében kaptam segítséget, ami rövid idő alatt 300 fő fölé növekedett, és tudom, hogy bármikor tovább tudjuk fejleszteni egy újabb kampánnyal, ha azt szeretném. Első konzultációra is érkeztek érdeklődők, és többen közülük azóta elköteleződött ügyfeleim."

Az érdeklődőszerzés gyerekjáték lehet, tudd meg hogyan...

Felejtsd el az új ügyfelek nélküli hónapokat és regisztrálj az ingyenes email sorozatra!

Hova küldhetem az e-bookodat?

Már csak egy lépés, és megismerhered a titkainkat

50%

Töltsd ki az űrlapot és kezdődhet a sorozat!