40.000 Ft JUTALÉK MINDEN SIKERES AJÁNLÁS UTÁN

Ajánlj minket és köss össze
vállalkozó ismerőseiddel

Szeretnénk egy olyan lehetőséget biztosítani már meglévő ügyfeleinknek, hogy egy mindenki számára nyertes szituáció alakulhasson ki azáltal, hogy összekötsz minket más cégekkel.

Támogassunk közösen más vállalkozókat

Ajánlj olyan vállalkozókat vagy cégeket, akik már meglévő online jelenlétüket szeretnék optimalizálni, rendszeres kampányolással új és minőségi érdeklődőkre van szükségük.

Olyan ajánlásokra is számítunk, akiknek egy átlátható CRM -és akadémiai rendszer fellendítené a vállalkozását, folyamatait automatizálva, pedig tengernyi időt tudunk neki felszabadítani.

Minőségi érdeklődők

Korábbi kampányaid eredményeit feltúrbózva feltöltjük naptárad potenciális érdeklődőkkel, így csak azzal kell együtt dolgoznod, akivel valójában szeretnél.

Magasabb bevétel

Az átgondolt stratégiádnak köszönhetően több lesz a profitod, ráadásul az online felületeid és szolgáltatásod minőségi fejlődése indokolja a magasabb árazást.

Több szabadidő

Marketing feladataid kiszervezésével számos terhet leveszünk a válladról, így több időd marad saját magadra, családodra és a vállalkozásod egyéb területeire.

Keress extra jövedelmed, miközben támogatod vállalkozó ismerőseid

Ezt hívjuk mi igazi WIN-WIN-WIN szituációnak

Töltsd ki az ajánlói űrlapunkat

Add meg a saját illetve az ajánlott fél adatit. Fontos, hogy az ajánlás előtt egyeztess az ismerősöddel is, hogy ne érje meglepetésként a megkeresésünk.

Felvesszük az ismerősöddel a kapcsolatot

Egy ingyenes konzultáción átbeszéljük a vállalkozóval, hogy miben is tudjuk őt támogatni és elkészítjük számára az ajánlatunkat.

Kifizetjük az ajánlói jutalékod

Ha sikerül megegyeznünk a vállalkozó ismerősöddel, akkor az együttműködési díj kifizetése után küldjük is neked a jutalékot.

Gyakran feltett kérdések

Sikeres ajánlás esetén e-mailben tájékoztatunk, hogy sikeresen megkötöttük az együttműködésünket az ajánlott vállalkozóval.

A jutalékot a szerződés aláírását követő 10 napon belül fogjuk számodra átutalni. Erről számlát kell kiállítanod nekünk ügyfélszerzési jutalék címen.