cross-fox.hu

Erőnléti és funkcionális edző ügyfelünknek alakítottuk ki új weboldalát, melyen keresztül jobban megismerhetik őt és munkásságát. A weboldal elkészülte után több kampány levezénylésében is segítettük a Crossfoxot.

Néhány infó erről a projektről:

Cél:

Szolgáltatás bemutatása és ügyfélszerzés

Ügyfél:

Kvotidián Ágnes

Dátum:

2021 tavasz

Ágii a CrossFox alapítója egy olyan weboldalt szeretett volna szolgáltatásának, amely kifejezetten olyan embereknek szól, akik szeretnének minőségi mozgást végezni, de nem tudják hol kezdjék.

Kíváncsi vagy a weboldalra?

Kattints a képre és nézd meg élesben!

Mi volt a feladat?

Az oldal látogatói ismerjék meg munkásságát és szemléletmódját

Legyen lehetősége az érdeklődőknek konzultációra, állapotfelmérésre jelentkezni

E-mail lista építése ingyenesen letölthető edzés videók segítségével

Brand építése, egységes arculattal

Olvassák a rendszeresen megjelenő blogcikkeket

Sok képpel, videóval, közösségi média bejegyzésekkel keltsünk jó hangulatatot

Visszajelzés a projektről

Izgalmasan és nagyon gördülékenyen ment a közös munka. Teljesen “kezdőként” indultam neki a folyamatnak, ismeretlen volt ez a terep, de teljesen érthetően, kedvesen elmagyaráztak, megmutatattak mindent amit kellett, kaptam technikai videókat a használathoz, kezeléshez. Ez hatalmas segítség volt számomra, mivel nem kellett külön tanfolyamra mennem ezeknek a megtanulása miatt. Folyamatos konzultáció és kommunikáció jellemezte a folyamatot, bármikor felmerült kérdésem, kérésem pár órán belül kaptam rá választ vagy megoldást. Ha valamin változtatni szerettem volna, módosították, javaslatot tettek hogy lehetne másképp. Türelmesek voltak velem, ha épp nem úgy haladtam bármilyen anyag küldésével, felajánlották a segítséget, és pont jól érezték azt a határt mikor kell noszogatni vagy épp hagyni, hogy haladjak a saját tempómban. Összességében elégedett vagyok a kész oldalammal, tetszik, de látom hogy ez sosem lesz kész teljesen, mindig lesz újabb ötlet hogyan kéne, hova, mit írjak, stb. Tudom, hogy a továbbiakban is számíthatok Bencére és Dávidra, ha bármin változtatni szeretnék, köszönöm!

Beszéljük át egy ingyenes konzultáción, hogy neked mivel tudjuk fejleszteni a vállalkozásod!

Töltsd ki a lenti űrlapot, és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.